Lakossági Kerti Kapuk

Lakossági Kerti Kapuk

Igényes és megbízható megoldások minden típusú kapu nyitásához!

A kapunyitó automatikák illeszkednek a kapuk működéséhez, nyíló- és tolókapukhoz, ipari kapukhoz, garázskapukhoz. Esztétikus kivitelűek, biztonságosak, megbízhatóak és nem utolsó sorban kényelmet nyújtanak akár a lakosság részére, akár egy telephely, irodaház, társasház, vagy egészségügyi intézmény bejáratánál.

Nálunk megtalálhatóak szárnyas kapunyitók, toló kapunyitók, ipari kapunyitók, garázs kapunyitók, mindezek különféle változatban, orsós, karos, csuklókaros, fogasléces, illetve a láncos és bordásszíjas kivitelben.

Helyszíni tanácsadás során megtaláljuk a kapukhoz a legmegfelelőbb kapunyitási megoldást.

Cégünk a DITEC kapunyitó rendszerek kiépítéséhez teljes körű szolgáltatást nyújt a helyszíni felmérésen, szaktanácsadáson keresztül a telepítés, karbantartás, szervízelés mellett a garancia időn belüli és garancia időn túli javításig.

Amennyiben egyedi kerítést vagy kerti kaput szeretne rendelni, tekintse meg lakatos munkáinkat

Lakossági Kapuk

Lakossági garázsajtók és kerti kapuk

Automata és kézi működtetésű garázsajtók és kerti kapuk nagy választéka. Válasszon elektromos lakossági kapu meghajtást kényelme érdekében. Árainkról a lakossági menüpontban tájékozódhat.

További információ

Cikkek

Lakossági és ipari árajánlat

Praktikus írása-inkkal mindenkinek szeretnénk segíteni a legjobb kaputechnikai megoldás megtalálásában és megvalósításában.
Kérjük ossza meg cikkünket amennyiben elnyerte tetszését.

Tovább

Kaputechnika

Entry JA-TE Kaputechnika Kft

Tudjon meg többet Kelet-Magyarország egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező kaputechnika cégéről!

Kérjük várjon - Töltés..
Elérhetőségeink

Távirányítók

Hörmann távirányítók széles választéka

Nem működik? Elveszett? Kérjen árajánlatot a kapujához tartozó akár ritkán fellelhető távirányítóra is!

Árajánlat

Kaputechnikai segítség